Надстройки

„Русе трак сервиз“ ООД предлага възможност

за допълнително оборудване и трансформация на превозните средства, според нуждите на клиентите – монтиране на кранове, самосвали, щори, шпригли, бордови платформи, хладилни фургони, хладилна изолация на ванове.

За изработката на надстройките се грижи екип от сертифицирани специалисти, които използват висококачествени материали произведени в България и ЕС.

За извършените промени по конструкцията се издават всички необходими документи и разрешителни – технически протокол от TUV/Dekra, както и индивидуално типово одобрение от ИА „АА“.

За допълнителна информация
За да може наш специалист в най-кратък срок да се свърже с Вас, моля, оставете Вашите данни за обратна връзка:

МАРКЕТИНГОВИ ДЕЙНОСТИ
Обработка на моите Данни от „Русе трак сервиз“ ООД на хартиен носител, автоматизирано или по електронен път,+ включително по пощата или чрез електронна поща, по телефон (например автоматизирани телефонни разговори, SMS, MMS, факс) и всякакви други средства (например уебсайтове, мобилни приложения), с цел изпращане на търговски съобщения и бюлетини, както и рекламиране на продукти и услуги.

МАРКЕТИНГ ОТ ТРЕТИ СТРАНИ
Предоставяне на моите Данни на „Русе трак сервиз“ ООД +и обработката им с цел изпращане на търговски съобщения, както и рекламиране на продукти и услуги или извършване на пазарни проучвания.
Всички полета със * са задължителни!